Stop waiting, start innovating!

We use technology to solve problems for your company

We bring innovative solutions to your problem. From startups to large corporations, we can help.

Våre tjenester

Bygg mobilapper

Vi kan hjelpe deg med å levere Android- og iPhone-apper raskt til kundene dine. Hvis du trenger hjelp med design og backend kan vi også gjøre det.

Utvikle minimum levedyktige produkter (MVP)

Vi er sterke troende på MVP-modellen. Send tidlig og ofte mens du kontinuerlig evaluerer tilbakemeldinger fra kunder og brukere.

Digital produktutvikling

Vår erfaring går langt utover mobil- og webapplikasjoner. Vi kan lage interaktive opplevelser for kundene dine som går utover en skjerm.

Prosessen vår

Definere

Vi jobber sammen for å spesifisere leveranser og spesifikasjoner for å lage ditt minimum levedyktige produkt (MVP). Vi designer deretter brukeropplevelsen (UX)

Skape

Vi beveger oss raskt for å utvikle den første versjonen av det nye produktbaserte Cloud-tjenester for skalerbarhet og smidighet

Launch

Frakt av den første versjonen av produktet ditt er avgjørende for å lære hva som skal bygges i din neste versjon etter metoden for build-measure-learning.

Noe av arbeidet vårt
Frekvens listing all concerts in Oslo

Som et bevis på konsept skapte vi en hel datainnsamlingsplattform for konserter som skjer i Oslo. Databasen inneholder over 3000 arrangementer og driver trafikk til billettselgere.

OnaLive events booking og ticketing app

Vi hjalp OnaLive med å lage et helt økosystem for å styre hendelser og gi en førsteklasses deltakeropplevelse.

Bookis skyinfrastruktur

Vi hjalp Bookis med å utnytte skyen mer effektivt, noe som resulterte i at svartid på nettstedet ble redusert til halvparten. Vi leverte også strategitjenester vedrørende utvikling av nye produkter.

Om oss

Innovate Now er startet av Nick Kristoffersen, en amerikaner / nordmann, som så et betydelig behov for rask utvikling av produkter i Norge. Med en dyptgående erfaring fra både nystartede selskaper og store selskaper, er han unikt posisjonert for å foreslå den beste løsningen for din MVP.

Innovate Now Logo