Styrking av oppstartsselskaper: Ekspertveiledning for utvikling av høyeffektive MVP-er og fremming av suksess

Innovate Now Hero Image

Project  Summary

Vi spesialiserer oss på å veilede nye oppstartsselskaper gjennom den avgjørende prosessen med å utforme strategi og utvikle den første versjonen av deres produkt. Vårt team av erfarne eksperter gir uvurderlige innsikter, beste praksis og teknisk kunnskap for å hjelpe oppstartsselskaper med å skape et Minimum Viable Product (MVP) som skiller seg ut i dagens konkurranseutsatte marked. Ved å jobbe tett sammen med våre klienter identifiserer vi deres unike verdiforslag og kundesmertepunkter, og sørger for at MVP-en ikke bare oppfyller, men overgår forventningene. Vår smidige og fleksible tilnærming gjør at vi kan tilpasse oss stadig skiftende forretningskrav og markedsforhold, og fremme et samarbeidsmiljø der innovasjon blomstrer. Med vår praktiske støtte og veiledning kan oppstartsselskaper akselerere sin vekst og etablere et solid fundament for suksess, samtidig som de minimerer risiko og maksimerer avkastningen på investering.

Vår imponerende portefølje av vellykkede prosjekter spenner over et bredt spekter av bransjer og teknologier. Vi har hjulpet oppstartsselskaper med å utvikle banebrytende løsninger innen Software-as-a-Service (SaaS) sfæren, og tilbyr sømløse, skybaserte applikasjoner skreddersydd for å møte spesifikke forretningsbehov. Vår ekspertise innen Internet of Things (IoT) domenet har gitt oppstartsselskaper muligheten til å skape sammenkoblede systemer og enheter som optimaliserer effektivitet, sikkerhet og bekvemmelighet. Videre har vi vært i forkant av kunstig intelligens (A.I.) innovasjon, og bistår oppstartsselskaper med å utnytte kraften i maskinlæring, naturlig språkbehandling og datamaskinsynsteknologier for å revolusjonere deres bransjer. Med vår omfattende erfaring og dyp forståelse av disse banebrytende sektorene er vi godt rustet til å veilede oppstartsselskaper i å omdanne deres ambisiøse ideer til markedsklare MVP-er som driver vekst og suksess.

What Our

 Customers Think

"Nick and his team at Innovate Now have done an amazing job for us.The level of understanding and expertise is sky high, and all of our requests have been met with a deep understanding for the product we aimed to make.It is not an easy task to quickly wrap your head around what was a solution for an industry so unknown for Innovate Now, and it is truly remarkable how fast and thorough they understood the complex system in which we operate. It has been a smooth sailing, with a positive and effective team.We will highly recommend Innovate Now to all of those who need to innovate their idea or solution fast, safe and agile. You are in good hands with Nick and his team [Innovate Now AS]."

Lars Fjellbakk

 — 

Mountains AS Founder & CEO

Our Values
Ship Fast
Vi har en svært optimalisert og velprøvd produktutviklingsstrategi for å få et produkt levert med kvalitet og hastighet.
User Growth
Få produktet foran brukerne så tidlig som mulig er avgjørende. Jo tidligere vi kan lære om produktet er på rett spor, desto bedre. Få det til å fungere, og deretter få det til å fungere godt.
Raise Capital
Investorer bryr seg om gjennomføring og fremdrift. Uten et produkt og brukere vil du ikke få gode betingelser.
Woman using Bookis app while pushing a stroller
Woman reading a book while in a tent
Bookis app on a phone among books on a bookshelf
Reading nook